Doru Iuga, Klaus Zander și ceilalți patru acuzați de proxenetism sau sex cu minori rămân în arest

de Cuget Liber Vineri, 22 Iulie 2011 576
Directorul OTV Doru Iuga, Klaus Zander și ceilalți patru acuzați de proxenetism sau sex cu minori rămân în continuare încarcerați, după ce Judecătoria Sectorului 2 a prelungit, vineri, cu 30 de zile mandatele lor de arestare preventivă, potrivit Mediafax.ro.
Instanța a admis, vineri, propunerea procurorilor Parchetului Tribunalului București de prelungire cu 30 de zile a mandatelor de arestare preventivă pentru directorul OTV Andrei Costin Doru Iuga, Klaus Zander, Andrei Marius Staicovici, Viorel Manolache, Romeo Ștefan Haciadurian și Adrian Dobre.
Avocații au cerut instanței Judecătoriei Sectorului 2 înlocuirea arestării preventive în cazul clienților lor cu interdicția de a părăsi localitatea, însă solicitarea a fost respinsă, astfel că cei șase rămân în continuare în arest.
Decizia Judecătoriei Sectorului 2 poate fi contestată la Tribunalul București.
Cei șase sunt în arest preventiv din 1 iulie, fiind acuzați de proxenetism sau sex cu minori. Atunci, Judecătoria Sectorului 2 a decis atât arestarea celor șase, cât și emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Costel Țurcanu, poreclit "Scooby". Potrivit anchetatorilor, Țurcanu este unul dintre proxeneții din grupare, acesta fiind plecat din țară, existând informații că ar fi în Germania.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei