Dosare penale pentru șoferii surprinși beți la volan

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 06 Februarie 2023 291
Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat, duminică, 5 februarie, în jurul orei 9.25, un bărbat de 63 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în comuna Adamclisi, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În noaptea de duminică spre luni, 5 spre 6 febuarie, în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În aceeași noapte, în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 19 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din comuna Seimeni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei