Durere fără margini! Mesaje pentru tânărul mort în accident la Valu lui Traian

de Cuget Liber Miercuri, 25 Septembrie 2019 4580
Apropiații, îndurerați de vestea morții tânărului șofer, au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. 

"Odihnește-te în pace, prieten drag. Ai plecat azi dintre noi, dar în gândul și în inima mea vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui, pentru a putea veghea de sus asupra familiei și pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!", a transmis unul dintre prietenii săi. 
"Dumnezeu, ce dezastru! Ne vei lipsi!", a exclamat un alt apropiat. 

Potrivit oamenilor legii, în dimineața zilei de miercuri, 25 septembrie, în jurul orei 6,50, polițiștii constănțeni și militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit într-un accident petrecut pe DN 3, pe Valu lui Traian. În urma cercetărilor, s-a stabilit că tânărul de 26 de ani a condus o Skoda, dinspre Valu lui Traian spre Constanța, dar la un moment dat, a pierdut controlul direcției și pe fondul adaptării vitezei la condițiile meteo, carosabilul fiind acoperit cu apă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. 

Din primele cercetări, mașina avea o viteză considerabilă, impactul fiind atât de violent încât mașina a fost distrusă în întregime, iar tânărul șofer a murit pe loc. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei