Explicație halucinantă a hoțului prins cu focuri de armă, după ce a furat o mașină din Cumpăna

de Florentina BOZÎNTAN Sâmbătă, 23 Septembrie 2023 3885
O urmărire ca în filme, cu focuri de armă și încheiată cu un teribil accident rutier, în urma căruia o persoană a ajuns la spital, a avut loc joi după amiază, 21 septembrie, pe străzile municipiului Constanța. După ce a fost prins, după o desfășurare de forțe impresionantă, hoțul a dat o explicație halucinantă... nu avea cu ce să ajungă din Cumpăna în Constanța!
Mai multe mașini au fost grav avariate și o persoană a ajuns la spital, accidentată, în urma unui incident rutier petrecut joi după amiază, 21 septembrie, în zona Gării Constanța. Povestea incidentului pleacă însă din Cumpăna, unde o femeie gravidă a oprit puțin pe marginea unei șosele, pentru a cumpăra o pâine. Din neatenție și grabă, a lăsat cheile mașinii în contact. De moment a profitat Adrian B., un individ certat cu legea, care s-a urcat repede în autoturism și a pornit în trombă spre Constanța. Victima a semnalat furtul la 112 și în urmărirea suspectului a pornit echipajul format din Cosmin Guicilă și Marian Ciubotariu. Ulterior, aceștia au cerut sprijinul altor echipaje, astfel că atunci când cursa s-a oprit în zona Gării Constanța, zona era deja împânzită de forțe de ordine.
„Erau în comuna Cumpăna, când au fost sesizați că o mașină a fost furată din acea localitate, iar conducătorul auto se îndreapta spre Constanța.
După aproximativ două minute au observat mașina în trafic. Șoferul circula cu viteză mare și făcea slalom printre celelalte autovehicule. S-au poziționat imediat în spatele mașinii, cu mijloacele acustice și optice în funcțiune.
- Vă rugăm să trageți pe dreapta!
Deși au repetat de mai multe ori acest mesaj, șoferul nu a dat niciun semn că ar vrea să oprească. Mai mult, într-o zonă unde se execută reparații la carosabil, a pătruns în zona de lucrări, lucrătorii fiind la un pas de a fi accidentați.
Deja cei doi polițiști și-au anunțat colegii din Constanța:
-Haideți să-l blocăm în zona gării. Am tras și focuri de avertisment, dar nu se oprește!”, au transmis cei doi polițiști, potrivit reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne.
Polițiștii au făcut un baraj în zona Gării Constanța
Imediat a fost oprit traficul în zona menționată, iar polițiștii au realizat un baraj. Când a văzut că nu mai poate înainta, bărbatul aflat la volanul mașinii furate a efecuat o manevră bruscă și a acroșat o mașină oprită, a sărit imediat de la volan și a încercat să fugă, dar a fost imobilizat imediat.
„- Ce a făcut? a întrebat un cetățean care a văzut cum șoferul este încătușat.
- A furat mașina aceea, i-a răspuns unul dintre polițiști.
- De ce ai furat-o, tinere? a continuat acesta.
Răspunsul a uimit pe toată lumea:
- Nu aveam cu ce să ajung în oraș!”. Ca să nu mai aibă astfel de probleme, șoferul a rămas în custodia Poliției, iar transportul i-a fost asigurat cu cătușe și flancat, pe numele lui fiind deschise mai multe dosare penale.
În zona Gării, bărbatul ar fi acroșat 3 vehicule, o persoană fiind rănită în urma impactului. Pentru interceptarea vehiculului, polițiștii au efectuat, în total, șase focuri de avertisment, în plan vertical.  
Taguri

Comentează știrea

fani
23 septembrie 2023
educatie

De ce numele unui individ certat cu legea este protejat ,iar numele celor doi politisti care l-au somat, sunt facute publice ? De ce individul numai avea bani ,iesise dintr-una din numeroasele sali de jocuri de noroc din Cumpana (care-s mai multe decat scolile) ?

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei