Falsul medic care a vrut să-l păcălească pe șeful pompierilor a fost arestat

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 22 August 2013 94
Constănțeanul de 30 de ani, care a încercat să-l înșele pe colonelul Viorel Jianu, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, a ajuns după gratii. Magistrații Judecătoriei Constanța au dispus, în această dimineață, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Roberto Nelu Marian, sub acuzația de înșelăciune și folosire de calități oficiale. 

Bărbatul s-a dat drept dr. Oana Cristina Arghir, de la Spitalul de Pneumoftiziologie și a sunat, pe 15 august, la ISU Dobrogea, pretextând că strânge bani pentru un pacient care nu are resursele necesare pentru tratamentul medicamentos. La data respectivă, a cerut 115 lei. După ce a primit încuviințarea că va primi bani, bărbatul s-a prezentat la inspectorat și i-a luat. 

Miercuri, 21 august, a sunat din nou, de data aceasta direct la col. Jianu, dându-se din nou dr. Arghir și cerând 270 de lei. Bănuind că este ceva necurat, bărbatul a sunat la spital și a vorbit cu medicul, care l-a asigurat că nimeni din partea unității spitalicești nu strânge bani pentru niciun pacient. Drept pentru care, colonelul a luat legătura cu polițiștii, iar suspectul a fost prins în flagrant, în sediul ISU Dobrogea.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei