Furtișagurile, la modă pe la sate

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 17 Decembrie 2012 185
Furturile de la sistemele de irigații sunt în floare în mediul rural. Week-end-ul trecut, polițiștii au prins nu mai puțin de 13 bărbați, din Topraisar și Chirnogeni, după ce au dat "atacul" la conductele de la marginea localităților și se îndreptau către centrele de colectare a fierului vechi pentru a valorifica "prada". 

Astfel, polițiștii Secției 9 Rurală au efectuat un control de rutină în trafic, ocazie cu care au tras pe dreapta și o autoutilitară. Trecând la legitimarea ocupanților mașinii, polițiștii i-au identificat pe Gheorghe B., de 39 de ani, Nicolae N., de 34 de ani, Marius T., de 23 de ani, Ionuț B.V., de 24 de ani, Daniel I., de 22 de ani, Marius S., de 21 de ani, Daniel I., de 22 de ani, Marius S., de 21 de ani, și Ș.D., de 18 ani. În interiorul mașinii, se aflau mai multe plăci metalice, pe care cei șapte le furaseră.
De asemenea, polițiștii din Chirnogeni i-au surprins pe Gigel B., de 62 de ani, Vasile C., de 42 de ani, George B.A., de 21 de ani, Florentin B.C., de 18 ani, Nicolae A.V., de 21 de ani, și D.S., de 17 ani, în timp ce transportau mai multe bucăți de conductă metalică, furată.
În ambele cazuri, polițiștii au deschis dosare penale pentru furt calificat, suspecții fiind cercetați în libertate. 

Taguri

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei