În această seară, "Polițiști de elită", pe Discovery Channel

de Andreea ILIESCU Luni, 08 Octombrie 2012 324
În această seară, începând cu orele 22:00, Discovery Channel difuzează în premieră documentarul "Polițiști de elită".
Discovery Networks, împreună cu Ministerul Administrației și Internelor organizează, în această seară, vizionarea în avanpremieră a primului episod, dar și a unora dintre protagoniștii documentarului - membrii ai formațiunilor speciale ale Poliției și Jandarmeriei.
Documentarul de televiziune a fost filmat în București în intervalul august-octombrie 2011 și a fost realizat în colaborare cu specialiștii Direcției Informare și Relații Publice din cadrul MAI. Programul de televiziune prezintă activitatea echipajelor speciale de poliție și jandarmerie și are la bază filmări autentice din cadrul misiunilor speciale de luptă împotriva crimei organizate.
Fiecare episod dintre cele șase incluse în această serie, urmărește ofițeri și agenți de poliție din diverse structuri specializate (Furturi, Omucideri, Crimă Organizată, Droguri, Trafic Ființe Umane și Unități Antitero, Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei), implicați în misiuni de răpire, trafic de droguri și de arme sau raiduri de proporții în zone cu un grad înalt de infracționalitate.
Echipa Discovery Channel, alături de Centrul Multimedia din cadrul MAI, a surprins în detaliu aceste misiuni, relatând fiecare misiune din perspectiva ofițerilor de poliție implicați, care comentează evenimentele pe măsură ce acestea se derulează.
Pe lângă misiunile reale de luptă împotriva infracționalității, serialul va prezenta telespectatorilor modul în care trupele speciale de intervenție din România se pregătesc zi de zi: arte marțiale, luptă corp la corp și tactici speciale de pregătire (urmăriri cu mașini de mare viteză, respingerea unui atac aerian din partea unui elicopter care aterizează pe acoperișul unei clădiri etc.).
Serialul de televiziune va fi difuzat în 105 țări din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei