Incendiu puternic la Tariverde. Intervin zeci de pompieri. Mai multe animale sunt prinse în interiorul grajdului care arde

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 05 Iunie 2019 1428
Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață în localitatea Tariverde, la o anexă. Din primele informații, nu sunt animale în incinta grajdului care arde.

Inițial, a intervenit o autospecială de stingere cu șase subofițeri din cadrul Stației Midia. Însă, din cauza focului puternic, a fost nevoie de forțe suplimentare. Așa că a fost trimisă și a doua special de stingere din cadrul Stației Midia Năvodari. "În sprijinul acestora acționează și o cisterna cu apă, care aparține serviciului pentru situației de urgență Fântânele. La ajungerea echipajelor, incendiul se manifesta generalist la întreg tavanul anexei, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrat. Din spusele proprietarilor, în interior ar fi rămas și animale, însă nu au putut preciza numărul acestora . În momentul de față se lucrează pentru localizare", precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei