Jucării confiscate de Garda de Coastă

de Florentina BOZÎNTAN Miercuri, 29 Mai 2013 105
Polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și vameșii au descoperit într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea jucării susceptibile a fi contrafăcute.
Potrivit oamenilor legii, controlul a fost efectuat la începutul acestei săptămâni, vizat fiind un container sosit din China, pentru o firmă din București. În interior au fost găsite 1.620 de jucării pentru copii (trenulețe pe șină), bunuri susceptibile a fi contrafăcute. Valoarea lor a fost estimată la 130.000 de lei. Marfa a fost confiscată, iar pe numele administratorului firmei destinatare a fost întocmit un dosar penal. 
Taguri

Comentează știrea

Miruna
29 mai 2013
preaiubitul si stimatul tovaras primar

am greu (Marți, 28 mai 2013, 11:35) PedaGogu [utilizator] Nu stiu daca iese bine statuia cu atatea atze de la zmeu. Plus pitzipoancele din dotare! Adevarul este ca Mamaia nu mai e ce-a fost. Daca acum 10-15 ani mai puteai sa zici ca te duci acolo sa te si relaxezi, astazi e tara lui Papura voda (pardon, Gutza-voda). Distractie nonstop, mici, bere, furaciuni, mizerie sub covor - de-astea, de la noi. De aia da lumea navala - lumea "buna", desigur. Nebunii de nemtzi, aia cu bani munciti, se duc la bulgari

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei