La un pas de tragedie! A căzut în cap, de pe dig

de Andra RAFTU Luni, 17 August 2015 278
Peste 10.000 de oameni au fost prezenți, sâmbătă, la ceremoniile de Ziua Marinei, iar zeci de polițiști și jandarmi s-au aflat în zonă pentru a menține ordinea și liniștea publică. Oamenii s-au înghesuit pentru a vedea exercițiile marinarilor și s-au urcat pe unde au apucat. 

O adolescentă de 12 ani, din Prahova, a fost la pas de tragedie, după ce a căzut de la mai bine de trei metri înălțime. Fetița se afla, împreună cu părinții ei, pe digul din Portul Turistic Tomis. Într-un moment de neatenție, copila s-a dezechilibrat și a căzut chiar lângă o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea". Oamenii au intrat în alertă, iar cadrele medicale care se aflau în zonă au intervenit, imediat. Fetița a căzut în cap și a suferit un traumatism cranian, unul de coloană și un altul la picior. Ea a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri de specialitate. 

Cadrele medicale care se aflau în zonă au mai intervenit, în câteva rânduri, în cazul unor persoane care s-au simțit rău și la un accident în care a fost implicat un biciclist. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei