La un pas de tragedie! Atacat de un rechin în timpul unei competiții televizate

de Cuget Liber Luni, 20 Iulie 2015 143
Momente de panică în timpul unui campionat de surfing. Un sportiv a fost atacat de un rechin chiar în timpul competiției televizate. Australianul s-a luptat câteva zeci de secunde pentru viața sa și a reușit să scape nevătămat.
Triplul campion mondial Mick Fanning, un australian în vârstă de 34 de ani, plutea pe placa sa când rechinul a lansat atacul și l-a tras în apă. În imaginile transmise în direct la televizor, sportivul poate fi văzut cum se zbate haotic pentru a nu sfârși în fălcile rechinului.
"Pur și simplu stăteam acolo când am simțit că ceva a rămas înțepenit în frânghia mea de picior. Am sărit instantaneu, iar el continua să vină spre placa mea. Eu țipam și loveam. I-ai văzut dinții? Așteptam să vină echipa de salvare și țipam. Ți-au intrat și câteva lovituri de pumn? Da, i-am dat cu pumnul în spate.", a spus Mick Fanning.
Liga Mondială de Surfing a spus că doi rechini au putut fi observați în apă în apropierea lui Fanning și a rivalului său, Julian Wilson. Competiția din Africa de Sud a fost suspendată în ziua incidentului, scrie realitatea.net.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei