METODA ACCIDENTUL EȘUATĂ! Soțul a intrat pe ușă exact când escrocii îi explicau femeii despre accidentul lui grav

de Cuget Liber Miercuri, 19 Septembrie 2018 11604
Femeia de 44 de ani tocmai "negocia" îngrozită cu doi escroci care s-au dat medici și care îi cereau 36.000 de euro pentru a-i opera soțul rănit la muncă.
Escrocii care sună familii și le cer bani pentru "operații" ale rudelor implicate în accidente au încercat să "tragă" 36.000 de euro de la o femeie din Miroslava, scrie zdi.ro. Escrocii au sunat-o și s-au dat drept medici, spunându-i că au nevoie de bani pentru a-i opera soțul, implicat într-un accident de muncă. În momentul în care femeia discuta îngrozită cu escrocii, pe ușa casei a intrat soțul acesteia, viu și nevătămat.
"La data de 17 septembrie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, din comuna Miro­slava, cu privire la faptul că, la aceeași dată, ar fi fost contactată telefonic de mai multe persoane necunoscute, care s-ar fi folosit de nume și calități oficiale și, sub pretextul că soțul său ar fi fost victima unui accident la locul de muncă, i-ar fi solicitat 36.000 de euro, necesari pentru operația complicată a acestuia. Soțul persoanei vătămate a ajuns însă chiar atunci la domiciliu, femeia realizând că este vorba despre de o înșelăciune și întrerupând convorbirea telefonică", au precizat reprezentanții Po­liției Iași.
În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de în­șelăciune în forma tentativei, iar cercetările continuă pentru indentificarea autorilor, scrie romaniatv.net

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei