Moarte suspectă: O fată de 15 ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc, în timpul unei petreceri

de Madalina PETRESCU Duminică, 07 Aprilie 2024 413
O fată de 15 ani a căzut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la etajul 8 al unui bloc din Brașov și a murit. Polițiștii spun că adolescenta s-ar fi aruncat.

Din primele informații, fata în vârstă de 15 ani participa la o petrecere, acasă la verișoara ei, ai cărei părinți sunt plecați în Marea Britanie. Noaptea trecută, adolescenta a devenit agitată la un moment dat. Prietenii au dus-o într-o cameră, să își revină, și au lăsat-o singură. Când au revenit să vadă cum se mai simte s-au îngrozit. Tânăra era căzută jos, în fața blocului.

Ce spune Poliția din Brașov

Poliția Brașov a fost sesizată duminică, la ora 2.00, printr-un apel de urgență, că o persoană este în stare de inconștiență, în fața unui imobil din municipiul Brașov.

"La fața locului s-au deplasat echipe de intervenție, care au efectuat cercetări, în urma cărora s-a stabilit că, de la etajul cu nr. 8 al unui bloc, situat în municipiul Brașov, o persoană, de gen feminin, în vârstă de 15 ani, s-ar fi precipitat", transmite, duminică, Poliția Brașov.

Din cauza leziunilor produse, în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au declarat decesul tinerei.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a se lămuri toate aspectele și circumstanțele care au dus la producerea acestui incident.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei