Motociclist fără permis accidentat la Techirghiol

de Camelia MIU - MITRIC Marţi, 29 Noiembrie 2011 1676
Un tânăr de 27 de ani care conducea o motocicletă, în Techirghiol, fără a poseda permis de conducere, s-a accidentat, aseară, într-un accident produs în localitate.
Din cauza lipsei de experiență și a vitezei excesive, el a pierdut controlul motocicletei, a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit frontal cu un autoturism marca Volkswagen Bora. Tânărul a fost rănit și transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.
Taguri

Comentează știrea

anonim
2 septembrie 2012
minciuna

nu este adevarat m ai informati va cand dati stirea in primu rand autoturismul i a taiat calea motocicletei care a incercat sa l evite si l a aruncat in camp iar motociclistul a ajuns la spital cu mana si picioru in ghips si cel cu autoturismul e bine mersi acasa sanatos nu a stiut sa acorde prioritate si acum un tanar sta pe patul spialului cu fracturi

anonim
2 septembrie 2012
minciuna

tanaru avea 29 d ani si poseda permis de conducere

anonim
3 septembrie 2012
nesimtitilor

daca este vorba de motocicleta din imagine no comment si inseamna ca au fost 2 accidente separate , dar daca nu au fost va informez ca sunteti niste ipocriti care vb aiurea doar sa va aflati in treaba , tanarul de 27 de ani are permis si ca sa stiti nenorocitul ala ca altfel nu ai pot spune pentru ca asta a facut ,a intors in loc si i-a taiat calea , a vrut sa intoarca si nu s-a asigurat si masina era un golf 3 cu nr de bulgaria , haideti sa nu vb aiurea daca nu stiti exact ce sa intamplat , viteza excesiva si alte inventii doar de dragul de a barfi . baiatul are fracturi destul de grave si are amundoua picioarele in gips si mana dreapta la fel de grava .....plus julituri .....sa fim mai prudenti in trafic ca este spre binele nostru ..... ai doresc multa sanatate tanarului .

anonim
3 septembrie 2012
nu cred

probabil nici nu e poza cu moto din acel accident accea era un suzuki negru iar cat despre tanar a fost operat si este constient sa i dea dDomnu multa sanatate si insanatosire grabnica iar cat despre articol daca e vb de int cu suzuki mai informati va din mai multe surse inainte sa afisati minciuni doar de dragu de a o face mai tragica

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei