Motor de barcă, în valoare de 27.000 lei, căutat de autoritățile din Suedia, depistat de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă

de Andreea CARAUA Miercuri, 12 Iunie 2024 318
Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au descoperit, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, un motor de barcă, semnalat ca fiind bun căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

În data de 11.06.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate, pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere.

Astfel, în zona localității Sf. Gheorghe, poliţiştii de frontieră au verificat o ambarcațiune care aparținea unui cetățean român.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că motorul ambarcațiunii, de 70 de c.p., este semnalat în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, iar motorul în cauză, în valoare de 27.000 lei, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor de către polițiștii de frontieră.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei