Pericolul aplicațiilor de dating. Ce a pățit o tânără după ce a dat curs unei invitații

de Madalina PETRESCU Miercuri, 07 Iunie 2023 359
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti urmăresc penal un bărbat pentru comiterea infracțiunii de viol. Acesta s-a întâlnit cu o tânără, cunoscută pe o aplicație de dating, iar apoi a constrâns-o să îi facă sex oral în mașina proprie.

„Biroul de Informare şi Relaţii cu Publicul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 26.05.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat major pentru comiterea infracţiunilor de viol şi ultraj contra bunelor moravuri. În fapt, s-a reţinut că în data de 02.04.2023, în jurul orei 21:15, după ce în prealabil s-au cunoscut pe o aplicație de tip dating în cursul aceleiași zile, inculpatul S.M.C. a condus-o pe persoana vătămată S.L.F. cu autoturismul marca Peugeot 407, de culoare neagră, în parcarea publică din Piața Presei Libere, unde, prin acte de amenințare și de violență fizică, respectiv prin prinderea acesteia de gât și de cap, a constrâns-o să întrețină cu acesta un act sexual oral.

În data de 26.05.2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 3 a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat pe o perioadă de 30 de zile”, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei