Peste 200 de persoane date în urmărire, depistate de polițiști

de Andra RAFTU Luni, 21 Septembrie 2015 207
În ultima săptămână, în urma colaborării cu celelalte state, pe teritoriul țării noastre au fost găsite 139 de persoane ce fac obiectul unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen. De asemenea, autoritățile din România au desco-perit 13 autoturisme ce erau căutate de partenerii din Spațiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor penale, dar și 14 documente.
Oamenii legii au pus în aplicare 18 mandate europene de arestare și au dat de urma a 61 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și a opt persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.
"Totodată, 97 de persoane căutate de autoritățile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Inspectoratul General al Poliției Române. Dintre acestea, 23 erau urmărite de Poliția Română în baza unor mandate europene de arestare, 18 persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar 10 persoane erau semnalate dispărute de autoritățile române. Partenerii din statele membre au identificat în statele membre două autovehicule semnalate și 14 documente eliberate de autoritățile române în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale", se arată într-un comunicat remis de Poliția Română. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei