Poliţia cercetează accidentarea gravă, în Masivul Postăvarul, a unei turiste de 17 ani

de Alina DRACOPOL Vineri, 30 Decembrie 2022 190
Poliţiştii din staţiunea Poiana Braşov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a accidentat grav o turistă în zona gondolei din Masivul Postăvarul, a transmis, vineri, IPJ Braşov.

Turista, de 17 ani, din Galaţi, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi era în stare de inconştienţă la sosirea salvatorilor.

"La data de 30 decembrie 2022, în jurul orei 11.00, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că o tânără, în vârstă de 17 ani, din judeţul Galaţi, s-ar fi accidentat în timp ce se afla în Masivul Postăvarul. Aceasta a fost preluată şi transportată la spital pentru investigaţii medicale. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Poiana Braşov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs incidentul", a transmis comisar şef Alina Maria Ivan.

Pentru salvarea turistei, ISU Braşov a trimis elicopterul SMURD. Din cauza condiţiilor meteorologice, acesta a putut ateriza numai în zona lacului, tânăra fiind coborâtă până în locul de preluare de către salvamontişti.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei