Polițiștii constănțeni nu mai protestează! Sindicatul Europol: "A avut loc o ședință de dialog social la sediul IPJ Constanța"

de Alina DRACOPOL Miercuri, 31 Ianuarie 2024 182
Sindicatul Europol Constanţa a anunţat că protestul poliţiştilor, programat pentru astăzi, a fost anulat, ca urmare a unei şedinte ce a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. 

Daniel Avasilcăi, reprezentantul Sindicatului Europol Constanţa a explicat motivele anulării protestului:

"În data de 30.01.2024 a avut loc o ședință de dialog social la sediul IPJ Constanța în urma căreia s-a luat decizia de nu se schimba programul de lucru pentru o perioadă de 3 luni și s-a constituit un grup de lucru în componența căruia se află toate organizațiile sindicale care se va întruni o dată la două săptămâni și se vor discuta toate probleme semnalate de polițiști! În acest context protestul anunțat să aibă loc în data de 31.01.2024 se anulează! Mulțumim pentru tot ajutorul!", anunţă reprezentanţii sindicatului.

Citeşte şi Polițiștii constănțeni vor protesta pe 31 ianuarie. „Este la cererea tuturor”

Zilele trecute, Europol Constanţa anunţa că starea de nemulțumire din rândul angajaților Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Constanța atinsese cote alarmante, motiv pentru care polițiștii se organizaseră pentru a ieşi din nou în stradă.

„Este un protest al tuturor polițiștilor din IPJ! Nu este asumat de nici un sindicat, nu am vorbit dacă vin sau nu. Protestul va fi organizat de Organizațiile Sindicale, dar niciuna dintre ele nu-și asumă vreun merit pentru treaba asta. Este la cererea tuturor polițiștilor. Unii chiar nu sunt membri de sindicat”, transmitea, zilele trecute, liderul Sindicatului, Daniel Avasilcăi.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei