PRIMELE IMAGINI CU MAȘINA-GROAZEI! Cu acest autovehicul a fost răpită și dusă spre moarte fetița de 11 ani

de Cuget Liber Luni, 23 Septembrie 2019 2737
Primele imagini cu mașina principalului suspect, un cetățean olandez, în răpirea fetei găsită duminică decedată pe un câmp au fost prezentate la România TV. 


Au apărut imagini cu o mașină de teren închiriată din București, la care se observă și numărul de înmatriculare. Imaginile au fost surprinse chiar în centrul comunei Gura Șuții din Dâmbovița. La volan a fost identificat cetățenul olandez, extrem de corpolent iar alături de acesta, în dreapta, micuța Adriana. Fetița era îmbărcată cu pantaloni roz și cu ghiozdanul ei în spate.

Mihaela-Adriana Fieraru, o fetiță vârstă de 11 ani ani din județul Dâmbovița, a dispărut vineri după-amiază în drumul de la școală spre casă. Copila a fost găsită moartă, duminică, pe un câmp, după 44 de ore de căutări. Anchetatorii spun că ar fi fost ucisă după o jumătate de oră de la răpire. 

Mai avea doar 300 de metri până să ajungă acasă, moment când a fost luată pe sus și urcată cu forța într-o mașină. A fost dusă spre o altă localitate, însă cursa s-a oprit pe un câmp. Acolo, copila a fost batjocorită și ucisă, cel mai probabil prin sugrumare. Trupul i-a fost înfășurat în celofan, apoi abandonat în niște tufișuri, acolo unde a fost și găsit de polițiști.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei