Prinși cu etnobotanicele pe stradă

de Anca PAPAN Miercuri, 12 Februarie 2014 109
Jandarmii au surprins în Constanța, marți, trei tineri care-și  pregăteau pentru consumul propriu mai multe plicuri cu substanțe halucinogene.

Ieri, în jurul orei 19.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice pe strada Oborului a observat doi tineri care-și confecționau țigări și care au început să se agite la vederea militarilor. Au aruncat țigările și au mărit pasul. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar și al bunurilor pe care le dețineau. Asupra celor doi tineri, de 24 ani, din Constanța, jandarmii au găsit în buzunarele de la haină patru plicuri care conțineau o substanță de culoare verde.

Doar o oră mai târziu, în zona Boema, jandarmii au întâlnit o mai veche cunoștință, un alt tânăr de 25 de ani care-și confecționa o țigară dintr-un plic care conținea aceeași substanță.

Cei trei le-au spus jandarmilor că-și consumă substanța uscată sub formă de țigări etnobotanice. Acestora le-au fost întocmite actele de constatare a faptei, iar cele cinci plicuri și trei țigări descoperite asupra lor vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei