Reținut după ce a fost prins de două ori la volan, având suspendat dreptul de a conduce

de Andreea CARAUA Vineri, 10 Mai 2024 142
Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Eforie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Astfel, în luna martie, bărbatul a avut pentru prima dată probleme cu autoritățile, după ce a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Viteazu din Eforie Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
Două luni mai târziu, bărbatul a fost din nou identificat de poliție, în timp ce se deplasa cu autovehiculul pe bulevardul Republicii din Eforie Sud, neavând dreptul de a conduce pe drumurile publice.
Când a fost prins a doua oară, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, iar la spital a refuzat și recoltarea de probe biologice.
Acesta a fost închis în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, după care a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei