21 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în Portul Constanța

de Andreea CARAUA Vineri, 10 Mai 2024 139
În urma unei razii de amploare ce s-a desfășurat zilele trecute în Portul Constanța, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18.300 de lei. Astfel, au fost legitimate 454 de persoane, iar 407 vehicule au fost verificate.
În urma acțiunilor au fost reținute în vederea suspendării două permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.
De asemenea, au fost înregistrate două infracțiuni la regimul de circulație rutieră. Într-unul dintre aceste cazuri este vorba despre un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, și prezentând un rezultat pozitiv la testarea cu aparatul antidrog. Acestuia i-a fost întocmit dosar de cercetare penală.
La acțiune au participat polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. În sprijinul acestora au participat și polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă și ai Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța, dar și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța și specialiștii Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei