Reținuți după ce au amenințat cu pistolul o persoană

de Cuget Liber Sâmbătă, 02 Martie 2013 2592
Doi bărbați au fost reținuți după ce, în 7 februarie, au amenințat cu un pistol neletal și au lovit în cap un bărbat în timp ce înmâna unui cunoscut suma de 20.000 de lei.  În ajutorul acestuia au sărit câțiva prieteni, iar tâlharii au fugit fără bani, însă și-au pierdut arma, scrie realitatea.net.

Duminică, Poliția Capitalei informează că au fost identificați și reținuți doi bărbați de 29, respectiv 37 de ani, suspectați de comiterea unei tentative de tâlhărie prin folosirea unei arme neletale. Judiciariștii Capitalei au stabilit faptul că, în acea zi, una dintre părțile vătămate s-ar fi deplasat pe o stradă din sectorul 3 pentru a înmâna o sumă de bani - aproximativ 20.000 de lei, unui cunoscut, cu titlu de împrumut.

În acel moment, acesta ar fi fost atacat de către doi bărbați care l-ar fi amenințat cu un pistol neletal, solicitându-i banii și lovindu-l totodată cu arma în zona capului. Întrucât partea vătămată a început să strige după ajutor, în spijinul său au intervenit doi bărbați, cunoștințe ale acestuia, care se aflau în apropiere. În acest moment între cei cinci s-a produs o altercație, în urma căreia cei doi suspecți ar fi pierdut pistolul pe care îl aveau asupra lor, în încercarea de a-și asiguara scăparea, completează sursa citată.


Citește articolul integral


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei