REȚINUȚI PENTRU TRAFIC ȘI CONSUM DE DROGURI DE RISC ȘI DE MARE RISC

de Alina DRACOPOL Vineri, 17 Martie 2023 269
La data de 16 martie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat 13 percheziții domiciliare, în județele Vrancea și Buzău, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. Șase persoane au fost reținute, anunță Poliția Română.

 Acțiunea a avut drept scop destructurarea unei grupări infracționale organizate, care își derula activitatea în județele Vrancea și Buzău, fiind puse în executare 24 de mandate de aducere.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame de cannabis, 10 doze de amfetamine/cristal, 3 țigarete artizanale cu cannabis, 3 grindere, 1 cântar electronic,  7 bancnote rulate pentru prizat droguri, 1 armă neletală calibrul 9 mm, cu 4 cartușe și 14 telefoane mobile.

În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 2 femei și 4 bărbați, cu vârste între 20 și 30 de ani, urmând ca astăzi, 17 martie, să fie prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunerea de arestare preventivă.

Suportul operațional a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Galați și Buzău și al jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi județene Vrancea și Buzău.

Foto: Poliția Română 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei