Scene rupte din filme! Procuror bătut cu o coadă de mătură de un șofer

de Cuget Liber Duminică, 09 Octombrie 2016 310
Participanții la trafic de pe o stradă din Sibiu au avut parte de scene ca în filmele americane de acțiune după ce procurorul Bogdan Florescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig a fost lovit de un șofer de autobuz cu un obiect în cap în mijlocul zilei.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază pe Calea Dumbrăvii. Cei doi au virat apoi pe bulevardul Mihai Viteazu, iar la semaforul de la intersecția cu Calea Cisnădiei, au oprit pentru că era roșu.Șoferul din autobuz s-a dat jos cu coada unei mături și l-a lovit pe procuror în cap și a lovit și cu picioarele în mașină.
Atât șoferul autobuzului care a fost dus la audieri la sediul poliției Municipiului Sibiu. Se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru stabilirea exactă a încadrării juridice a faptei", au declarat pentru oradesibiu.ro autoritățile locale.
Procurorul Florescu a fost la Spitalul Județean Sibiu și a scos un certificat medico-legal după care s-a dus la poliție și a depus plângere împotriva șoferului care l-a agresat în trafic. Șoferul de autobuz are 46 de ani și este de loc din comuna Cristian, transmite Realitatea.net.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei