Secretarul de stat Simona Cojocaru, la Ziua Forțelor Armate Poloneze

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 17 August 2020 131
Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, Simona Cojocaru, a participat, în aceste zile, la invitația Ministerului Apărării Naționale din Polonia, la ceremoniile organizate, la Varșovia, cu ocazia Zilei Forțelor Armate Poloneze.

Evenimentul a fost organizat în contextul împlinirii a 100 de ani de la cea mai importantă victorie din istoria modernă a Poloniei împotriva Rusiei bolșevice - Bătălia pentru Varșovia, din 13-25 August 1920.

Cu acest prilej, delegația română  a participat la recepția oficială oferită de președintele Poloniei, Andrzej Duda, și a avut o întâlnire bilaterală cu secretarul de stat din MApN al Poloniei, Pawe³ Wo¼ny.

În ultima zi a vizitei în capitala Poloniei, Simona Cojocaru a depus o coroană de flori la Monumentul Ostașului Necunoscut, în onoarea eroilor polonezi care și-au sacrificat viața pentru independența și suveranitatea Poloniei și s-a întâlnit cu echipa de comandă a Detașamentului românesc dislocat in cadrul grupului de luptă din Polonia.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei