Și-a omorât fratele cu o lovitură de cuțit

de Andra RAFTU Vineri, 03 Iulie 2015 302
Un tânăr de 18 ani, din localitatea Castelu, a fost înjunghiat direct în inimă chiar de fratele său mai mare. Nenorocirea s-a petrecut ieri după-amiază. 

Emurah Șaban, de 19 ani, și un alt frate al său au început să se certe, iar acesta a luat un topor cu intenția de a-l lovi. Chemal Șaban a încercat să intervină pentru a aplana conflictul, dar lucrurile au scăpat de sub control. Emurah și-ar fi adus aminte că fratele mai mic, Chemal, s-a dat la iubita lui în trecut și și-a îndreptat furia către acesta. De la ceartă până la a-i înfige cuțitul în inimă nu a fost decât un pas. 

Scenele de coșmar s-au derulat sub privirile îngrozite ale celorlalți frați. După ce a fost înjunghiat, tânărul de 18 ani a căzut ca secerat la pământ, iar Emurah a fugit cu un cal din gospodărie. Martorii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul medicilor. 
La fața locului s-au deplasat cadrele medicale, dar și polițiști. În ciuda eforturilor depuse, Chemal Șaban a pierdut lupta pentru viață, iar medicii au constatat decesul. 

Principalul suspect, prins în câteva ore 
Cazul a fost preluat de ofițerii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Locul asasinatului a fost imediat împrejmuit, iar anchetatorii au demarat cercetările. 

Potrivit unor surse, tânărul s-a dus glonț în localitatea Galeșu, unde a vândut calul. Ulterior a fost luat de câțiva localnici cu o căruță până în Poarta Albă. De acolo, acesta ar fi luat un microbuz cu destinația Constanța. Zeci de polițiști s-au mobilizat și, în jurul orei 17.00, Emurah Șaban a fost prins în zona Gării Constanța. El a fost escortat la sediul IPJ Constanța pentru a fi audiat. Individul este acuzat de comiterea infracțiunii de omor. 

"În urma audierilor, cel mai probabil, va fi reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și ulterior va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă", a declarat procurorul Zafer Sadâc, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei