Șocant! Fetiță de 12 ani, supusă la perversiuni sexuale

de Andra RAFTU Miercuri, 02 Septembrie 2015 941
Un individ de 20 de ani, din comuna Peștera, a ajuns în atenția anchetatorilor după ce s-a stabilit că își supunea vecina, o minoră de 12 ani, la perversiuni sexuale. Faptele nu se întâmplau de o lună sau două, ci de patru ani! 

Costel Lungu a fost prezentat pro-curorilor și ulterior magistraților Jude-cătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă. În urma ședinței, completul de judecată a decis ca tânărul să își petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. 

Cazul a ieșit la iveală după ce victima i-a povestit surorii sale despre ce se petrece. Copila s-a dus glonț la mama ei și i-a povestit cele întâmplate. Ulterior, femeia i-a anunțat pe reprezentanții primăriei, iar aceștia au sesizat Poliția, care a demarat o anchetă în acest caz. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit situația de fapt. 

"În intervalul 2011-2014, în repetate rânduri, la date rămase necunoscute și neputându-se stabili cu exactitate numărul actelor materiale, inculpatul a constrâns o minoră în vârstă de 12 ani să întrețină relații sexuale orale, timp în care îi introducea degetele în vagin, aceste acte petrecându-se atât la domiciliul incul-patului, cât și la cel al victimei care locuia în vecinătatea acestuia", a declarat procuror Liliana Potârcă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Jude-cătoria Medgidia. 


În luna iunie a acestui an, victima 
a încercat să își pună capăt zilelor. Aceasta a vrut să se spânzure în grajdul locuinței, însă a fost salvată în ultimul moment de un vecin. 
Andra RAFTU

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei