Șofer de camion tras pe dreapta în miezul nopții. Ce au găsit polițiștii

de Madalina PETRESCU Miercuri, 07 Iunie 2023 371
Un român s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins, în trafic, la volanul unui camion burdușit cu țigări de contrabandă. În total, polițiștii de frontieră au numărat 845.000 de pachete cu țigări, în valoare de peste 2.200.000 de euro.
Șoferul autocamionului cu remorcă circula pe drumul Pecica-Arad când, în jurul orei 02:00, a fost tras pe dreapta de polițiștii de frontieră. În urma controlului făcut, oamenii legii au găsit zeci de baxuri de țigări, ambalate în cutii de carton învelite în folie neagră, transmite Digi24.
“În data de 06 iunie 2023, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de contrabandă, în zona de competență, iar în jurul orei 02:00, colegii noştri au oprit pentru control, pe comunicație Pecica - Arad, un autocamion cu semiremorcă, condus de un cetățean român, în vârstă de 48 de ani. La controlul efectuat, colegii noştri au descoperit, în cala automarfarului, mai multe baxuri de țigări”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.
Mijlocul de transport și șoferul au fost conduși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Turnu pentru verificări. În urma inventarierii mărfii de contrabandă, oamenii legii au numărat 845.000 de pachete cu țigări, în valoare de peste 2.200.000 de euro.
Polițiștii au deschis, pe numele bărbatului de 48 de ani, dosar penal pentru contrabandă și continuă cercetările pentru a afla de unde provenea și unde trebuia să ajungă marfa ilegală.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei