Șoferul care a fugit de la locul accidentului s-a prezentat la Poliție. N-o să-ți vină să crezi ce le-a spus polițiștilor!

de Andreea ILIESCU Vineri, 30 August 2013 340
Conducătorul auto care a provocat un accident rutier în stațiunea Mamaia și apoi a fugit de la fața locului s-a prezentat, în noaptea de joi spre vineri, la sediul Serviciului Rutier Constanța. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu a băut, însă a plecat de la fața locului din cauza ostilității celor pe care i-a lovit. 
Din spusele acestuia, după producerea accidentului a oprit și a încercat să coboare din mașină pentru a le acorda ajutor victimelor, însă acestea ar fi fost supărate, așa că a condus mai departe, aproximativ 500 de metri, după care și-a abandonat mașina și a plecat cu un taxi. Bărbatul este inginer maritim.
Reamintim că Mario Alexandru Dumitru, de 30 de ani, din Constanța, conducea un Mercedes, joi dimineața, pe bulevardul Mamaia, dinspre Năvodari către Constanța. Ajungând în zona hotelului Laguna, bărbatul nu a respectat distanța față de mașina din față, moment în care a intrat în coliziune cu un Renault, condus regulamentar de Ion Cotae, de 49 de ani, din Constanța. După producerea impactului, șoferul Mercedesului și-a continuat deplasarea nestingherit, părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. În urma impactului, Viorel Radu, de 27 de ani, din Dâmbovița și Ana Florin, de 29 de ani, din Dâmbovița, ambii pasageri în Renault, au fost răniți, însă se află în afara oricărui pericol. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei