Spectacol de muzică folk, la Penitenciarul Poarta Albă

de Camelia MIU - MITRIC Vineri, 24 August 2012 252
Ieri, începând cu ora 11, conducerea Penitenciarului Poarta Albă, în colaborare cu un post de radio, a organizat un spectacol de muzică susținut de trupa Transilvania Folk.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului, Gabi Botezan, spectacolul a avut loc în clubul din incinta clădirii administrative a unității peni-tenciare, unde 76 de persoane private de liberta-te, atent selecționate din rândul celor aflate în regim semideschis și deschis, și care au dovedit un comportament adecvat au participat, timp de două ore, la un veritabil spectacol de muzică folk.
"Menționăm că spectacolul a fost înregistrat în întregime, urmând a fi transmis prin intermediul sistemului de televiziune cu circuit închis, pentru a putea fi vizionat și de ceilalți deținuți. Evenimentul cultural de astăzi (n.r. - ieri) se înscrie într-o serie de manifestări cultural - artistice și educative, componentă integrantă a eforturilor de reintegrare a persoanelor private de libertate și redarea acestora către societate, prin implicarea activă a conducerii Penitenciarului Poarta Albă, în strânsă colaborare cu partenerii sociali și reprezentanți ai societății civile", mai spune Gabi Botezan.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei