Tânăr de 20 de ani, mort într-un accident rutier

de Cristina SÎMBETEANU Sâmbătă, 14 Iulie 2012 828
Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de piciorul unui pod.
Tragedia a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 4:00, pe drumul ce leagă orașul Ovidiu de comuna Mihail Kogălniceanu. Potrivit polițiștilor, șoferul, în vârstă de numai 20 de ani, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în piciorul podului. În urma impactului, tânărul, prins între fiarele contorsionate ale mașinii, a decedat.
Un șofer, care trecea prin zonă și a văzut grozăvia, a sunat la 112. La fața locului au sosit de urgență polițiștii și paramedicii, însă aceștia din urmă nu au mai putut face nimic pentru a salva viața victimei. Polițiștii care au efectuat investigațiile la locul accidentului spun că nu se observă urme de frânare pe carosabil, fapt ce indică posibilitatea ca băiatul să fi adormit la volan. Cercetările în acest caz continuă până la elucidarea motivului concret care a generat tragedia.
Taguri

Comentează știrea

silvia
14 iulie 2012
accident

Eu am fost soferita care a sunat la 112. Paramedicii nu au ajuns nicidecum de urgenta, ci la 30 si ceva de minute de cand am anuntat accidentul si dupa ce am sunat de 3 ori la 112, dna respectiva spunand f aroganta ca ce ma intereseaza asa, ca sa am rabdare... Iar cand a venit salvarea, mult dupa politia rutiera si pompieri, nici macar nu au pus mana pe om, au vazut ca masina e varza si au stat pur si simplu de o parte. Mare rusine pt ceea ce au facut! E inacceptabil ca am sunat la 112 si am zis ca accidentul e ff grav, ambulanta a sosit in mai bine de 30 min! E inacceptabil si felul in care s-au purtat la fata locului!

silvia
14 iulie 2012
accident

Si scoateti poza cu smurd-ul, ca nu s-au obosit sa trimita smurd-ul, desi am zis ca pare ff grav, a venit o ambulanta cu niste asistente ametite care in afara de a ne zice ca mai bine nu ne uitam, nu au facut absolut nimic!

Bebe
14 iulie 2012
Accident

Aseară am trăit cel mai groaznic moment din viata mea. Accidentul avusese loc aprox de 5 minute când eu eram pe DN2A sub pasajul CF unde a avut loc tragedia. Aburii radiatorului spart încă ieseau. Silvia sunase la 112 si încă nu venise niciun organ al statului de drept. Încercăm sa opresc masini care treceau pe lângă accident dar nimeni nu oprea. Am sunat după 30 de minute iar la 112 personal de data asta pentru ca nu ambulanta SMURD nu sosise. La locul accidentului erau politia rutieră si pompierii. Ambulanta a venit in momentul in care vorbeam din nou la 112. S-au dat jos trei persoane una dintre ele avea un imobilizator de gât si atat. Nu s au dus sa vadă macar cum arată tânărul respectiv. Știu sigur ca avea o mana întinde pe bord. Imi e rusine ca in tara mea oamenii nu au nicio șansa sa supravietuiasca. La aprox o ora o ambulanta SMURD a apărut..... Păcat! D zeu sa l odihneasca!

Cristina
11 septembrie 2012
accident

Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Era fratele meu. Pacat ca s-a intamplat asta...

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei