Tânăr scandalagiu în stația de RATC

de Andreea ILIESCU Marţi, 15 Ianuarie 2013 245
Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța, aflați în patrulare pe raza Secției 5 Poliție din municipiul Constanța, au depistat un bărbat care avea asupra sa un cuțit. 
Jandarmii l-au observat pe Asan I., de 24 de ani, din Cumpăna, în stația de autobuz de pe linia 5 RATC. Acesta ținea în mâna dreaptă un cuțit cu lama de aproximativ 30 de centimetri, pe care îl folosea pentru a amenința persoanele ce așteptau în stație, dar și trecătorii din zonă. 
Jandarmii au intervenit pentru calmarea și legitimarea tânărului, lucru care l-a făcut să devină și mai violent, refuzând să discute cu jandarmii. Pentru că acesta se manifesta din ce în ce mai violent și putea să pună în pericol viața cetățenilor din zonă, militarii l-au imobilizat. 
Fiind întrebat despre motivul amenințărilor sau despre proveniența cuțitului, tânărul a declarat că a luat de acasă un cuțit pe care să-l folosească doar pentru a se apăra, în caz de nevoie. 
Asan I. s-a ales cu dosar penal pentru portul de armă albă fără drept, în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea și liniștea publică. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei