Ultimul SMS al elevei de la Jean Monnet către proful acuzat de viol

de Cuget Liber Marţi, 20 Decembrie 2011 882
Noi amănunte ies la iveală din ancheta referitoare la acuzația de viol formulată de o elevă a Liceului bucureștean "Jean Monnet". După ce a depus plângere la Poliție, Oana R. i-ar fi trimis profesorului Dan Octavian Vișan următorul SMS: "Octavian, nu mai fi așa încrezător în fete, căci fetele au două fețe".
Prin acest SMS, tânăra a dorit să-i ofere celui care acum așteaptă Crăciunul în spatele gratiilor o lecție de viață, scrie Libertatea.ro.
Dan Octavian Vișan a fost reținut, apoi plasat în stare de arest la mijlocul lunii octombrie, sub acuzațiile de sex cu minori și viol.
Taguri

Comentează știrea

tufor- 24 club privat
9 august 2015
viol - program sovietic

chestia cu violul in scoala este program sovietic - pus in practica in germania democrata - se bea bere cu vodca - ( procentaj ridicat de alcool metilic - duce la orbire - diluzii vizuale - similare cu - paranoia - schizofrenia iar sala de sport era pt contacte sexuale - la comun pt detalii contact leonard hentiu - regizor antena 1 - fost presedinte asc - iatc ion dragos sireteanu pt mesaje use myspace. pune muzica ta alaturi de grupuri mari de muzica rock - fa radio gratuit ia piese nepublicate ale marilor grupuri de rock bun venit la rock club

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei