TUPEU SAU PROSTIE? Un hoț le-a spus jandarmilor că vrea să se cazeze la centrul de carantinare

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 10 Aprilie 2020 301
Jandarmii constănțeni au depistat, în cursul nopții trecute, un bărbat în vârstă de 50 de ani care se deplasa cu o bicicletă sustrasă și intenționa să se cazeze la centrul de carantinare din stațiunea Mamaia.
În jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a observat o persoană care mergea cu o bicicletă în apropierea centrului de carantinare din stațiunea Mamaia, dinspre Năvodari spre Constanța. Acesta le-a povestit jandarmilor că pe drum i s-a stricat mașina în apropierea complexului "Lebăda" și a continuat deplasarea cu bicicleta pe care o avea în portbagaj.
În continuare, bărbatul le-a relatat oamenilor legii că pe drum i s-a spart un cauciuc și a trebuit să continue deplasarea pe jos, cărând și bicicleta cu el. Conform spuselor celui în cauză, după ce a parcurs o distanță considerabilă pe jos, acesta a obosit și a intenționat să se cazeze pentru a se odihni chiar la centrul de carantină din stațiunea Mamaia, urmând sa continue deplasarea în cursul dimineții.
În urma verificărilor făcute, jandarmii au descoperit că de fapt bicicleta a fost "împrumutată" din fața unei scări de bloc. Bărbatul a recunoscut că nu este bicicleta lui, dar a menționat că avea de gând să o returneze în ziua următoare.
Oamenii legii au întocmit procesul-verbal de sesizare, pe care l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă lucrătorilor Postului de Poliție Mamaia, în vederea continuării cercetărilor. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei