UPDATE / MARIUS URSOI S-A SPÂNZURAT! ȘI-A EXPLICAT GESTUL ÎNTR-UN BILET DE ADIO

de Cuget Liber Miercuri, 21 Septembrie 2016 19168
În această seară, Marius Ursoi și-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit în spatele casei sale, din localitatea Eforie Nord, spânzurat de un copac.

UPDATE: Ursoi se afla sub control judiciar, însă Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța ceruse înlocuirea acestei măsuri cu cea a arestului preventiv.

UPDATE: Acesta a fost si motivul pentru care ar fi ales să se sinucidă, în câteva rânduri lăsate pe un bilet de adio, Marius Iulian Ursoi spunând că nu vrea să ajungă, din nou, în spatele gratiilor.

UPDATE: Sportivul era acuzat că și-a agresat verbal si fizic iubita, căreia i-a trimis si o coroană mortuară pe care era scris numele ei. În primă fază a primit control judiciar și interdicția de a se mai apropia de ea, însă Marius Ursoi nu a ținut cont de acest lucru și-a agresat din nou iubita, la locul de muncă.

UPDATE: La data de 16 septembrie, magistrații i-au înlocuit măsura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv. Ursoi a contestat hotărârea Judecătoriei, iar mâine Tribunalul Constanța urma să dea o soluție definitivă în acest caz.

UPDATE: Mai multe persoane s-au strâns la locuința acestuia din Eforie, folosită de Iulian Ursoi pentru a antrena copiii să devină campioni la kickboxing. El avea alți 3 frați, Ionel, Daniel și Valentin, cu toții crescând în cartierul Poarta 6.

UPDATE: Trupul neînsuflețit al lui Iulian Ursoi a fost ridicat si preluat de o mașină mortuară.

Citește și Iulian Ursoi, individul care i-a snopit în bătaie pe polițistă și familia ei

Citește și CONSTANȚA / O polițistă și soțul ei, bătuți pe stradă, în Poarta 6

Citește și Iulian Ursoi a sărit să-și apere vărul din Adamclisi

Citește și Marius Iulian Ursoi, pus în libertate de Tribunalul Constanța!

Citește și VIDEO - Iulian Ursoi, acuzat de agresarea unei polițiste și a soțului ei: "Mi-au bătut soția pe stradă!"

Citește și Noi DEZVĂLUIRI în scandalul din Poarta 6: Soția lui URSOI, internată în spital cu timpanul spart

Citește și Cum decurg audierile în dosarul scandalului în care este implicat IULIAN URSOI

Citește și MAMA VICTIMEI LUI URSOI: "I-au strivit degetele cu piciorul!"

Citește și Iată care este starea de sănătate a victimelor lui Ursoi

Citește și Ce spune Poliția Constanța despre cazul polițistei și soțului ei, bătuți de Ursoi

Taguri

Comentează știrea

Cetatean
20 septembrie 2016
...

Faceam sala cu el, chiar mi-a aratat cum sa lucrez corect la cateva aparate, din atat cat am interactionat cu el mi s-a parut un om ok, dar probabil ca avea bubele si demonii lui. Dumnezeu sa-l odihneasca !

Roman
21 septembrie 2016
Ursoi

L_am văzut la câteva concursuri de k1, nu era un tip care să creeze probleme, omul chiar era ok nu avea comportament de interlop, Dumnezeu să-l ierte si să-l odihneasca

Capusa din bezna
21 septembrie 2016
Minti

Marius ursoi era un idiot, un om extrem de violent, la final a dovedit ca defapt e un fricos care a ales calea cea usoara. Ai eterna mea scarba, Ursoi.

Răspuns la: Ursoi
Adăugat de : Roman, 21 septembrie 2016
L_am văzut la câteva concursuri de k1, nu era un tip care să creeze probleme, omul chiar era ok nu avea comportament de interlop, Dumnezeu să-l...
Filipi
21 septembrie 2016
Scursoi

Asta e viața un sifon jegos s a dus alt sifon jegos rămâne adică eu

Cristi
21 septembrie 2016
Ai mult timp liber ...

Pai ce-ai facut ma nene ma ? Ai luat site-urile la rand sa pui acelasi comentariu peste tot ? Apuca-te de un lucru serios ma' Cetatene , nu o mai arde aiurea pe net sa plangi canaliile cu pretentii de sportivi .

Răspuns la: ...
Adăugat de : Cetatean, 20 septembrie 2016
Faceam sala cu el, chiar mi-a aratat cum sa lucrez corect la cateva aparate, din atat cat am interactionat cu el mi s-a parut un om ok, dar probabil...
Cine vreau
21 septembrie 2016
Ursoi campionu

Mancati cacat toti acum😊 sunteti mari si tari ca nu mai e printre noi😡 El macar a fost cineva a facut ceva bun in viata,a fost campion dar voi cine sunteti ba astia de comentati urat la adresa lui?Scusura societatii probabil😡😡😡 Dumnezeu sa te ierte Ursoi!Iar voi astia care mancati cacat,sa va ia....

eugen
21 septembrie 2016
a facut un rahat

Ce lucruri bune a facut? A batut oameni nevinovati inclusiv copii, marele campion. Singurul lucru bun pe care l-a facut a fost si ultimul. Duca-se!

Răspuns la: Ursoi campionu
Adăugat de : Cine vreau, 21 septembrie 2016
Mancati cacat toti acum😊 sunteti mari si tari ca nu mai e printre noi😡 El macar a fost cineva a facut ceva bun in viata,a fost...
ania
21 septembrie 2016
tacere

daca nici acum nu se poate tace, nu se poate cantari nimic... bune, rele avem toti pe constiinta, de ce sa aruncam cu pietre? in ciuda a tot ce se spune, a avut rezultate de necontestat ca sportiv si mai tarziu ca antrenor, iubea ce facea. Ascultati-i pe copiii aia de la club, care aveti curiozitatea de a ajunge acolo. Legat de trecutul lui judiciar, totdeauna se spun jumatati de adevar. Haideti sa-l lasam sa se odihneasca in pace, desi nu stiu daca mai exista liniste pt el. Daca e ceva ce as acuza vehement la el e ultimul gest: Nu Iulica, nu merita!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei