HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 16 Iunie 2012 247
Berbec: Relațiile cu părinții sunt deosebit de bune, mai ales că astăzi îți vor accepta propunerile. Un prieten îți va aduce la cunoștință infor-mații care s-ar putea dovedi importante.
Taur: Nu trage imediat concluziile, căci graba te-ar putea împiedica să vezi lucrurile cu obiectivitate. N-ar fi rău să te sfătuiești cu cineva apropiat înainte de a lua o decizie.
Gemeni: Sensibilitatea te împiedică să fii obiectiv în deciziile pe care intenționezi să le iei. Nu lua niciun fel de hotărâre, căci riști să faci greșeli care te pot costa mult în viitor.
Rac: Starea ta generală se potrivește mult mai bine unor activități de divertisment, decât celor financiare pe care le-ai propus. Oricum, situația financiară are șanse să se îmbu-nătățească datorită partenerului.
Leu: Vei ajunge în centrul atenției anturajului apropiat, ceea ce îți va permite să treci mai ușor peste frecușurile cotidiene.
Fecioară: Ai putea să faci o cucerire, dar este bine să știi că nu este momentul cel mai potrivit să faci schimbări majore în viața ta. Cel mai bine ar fi să lași lucrurile să evolueze de la sine și te vei simți mai în siguranță.
Balanță: Ești plin de energie și dorești să-ți pui în practică ideile cât mai repede. Dacă dorești să pleci într-o călătorie, ar fi de dorit să-ți verifici cu conștiinciozitate mijlocul de transport.
Scorpion: Intenționezi să faci niște cheltuieli, dar ar fi bine ca mai întâi să te sfătuiești cu cineva apropiat. Pe acasă ai putea face mici schim-bări care să îți îmbunătățească starea de spirit.
Săgetător: Ai dori să te implici într-o activitate mai deosebită, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult așteptate. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea căpăta contururi reale, ceea ce te-ar putea determina să-ți faci noi planuri pentru viitorul apropiat.
Capricorn: Ai în față o zi bună, în care lucrurile vor evolua așa cum îți dorești. Cineva de pe alte meleaguri îți va da o informație interesantă, poate legată de o promovare la locul de muncă.
Vărsător: Ești deosebit de încăpățânat și din acest motiv ai putea avea neînțelegeri cu partenerul de viață. Din punct de vedere social ai putea avea unele realizări, cu condiția să revii asupra unora din deciziile luate în trecut.
Pești: Un prieten îți propune o colaborare pentru care nu ești încă pregătit; totuși nu-l refuza, cere-i câtva timp de gândire. Situația financiară ți se va îmbunătăți considerabil în urma acestei colaborări.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei