HOROSCOP

de Cuget Liber Luni, 01 Iulie 2013 231
Berbec: Nervozitatea din cursul dimineții vă poate afecta relațiile cu colegii și cu partenerul de viață. Este po-sibil să aveți o ieșire nervoasă, din cauza unui eșec în afaceri.
Taur: Partenerul de viață ar putea să vă interpreteze greșit dorința de libertate. Vă sfătuim să fiți atent la ce spuneți și să acordați aten-ția cuvenită relațiilor parteneriale.
Gemeni: Dimineață este posibil să vă certați cu partenerul de viață, din cauza banilor. Un prieten vă cere să îi înapoiați un împrumut scadent azi, însă nu aveți cum să vă respectați promisiunea.
Rac: S-ar putea să fiți indispus din cauza unei stări depresive. De aceea, relațiile cu partenerii de afaceri pot avea de suferit. După-amia-ză, este posibil să-i reproșați partenerului de viață că a cheltuit prea mult.
Leu: Relațiile cu prietenii s-ar putea să nu fie tocmai bune, pentru că țineți să vă impuneți punctul de vedere. S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord cu felul în care vreți să rezolvați o problemă de familie.
Fecioară: Dimineață sunteți irascibil, din cauza întârzierilor. Ieșirile ner-voase vă pot pune într-o situație delicată, atât la serviciu, cât și în familie.
Balanță: Relațiile sentimentale au de suferit. Vă sfătuim să nu vă descurajați din cauza micilor neînțelegeri cu persoana iubită, după-amiază puteți să le depășiți.
Scorpion: Vă sfătuim să vă rezolvați problemele importante de dimineață, când aveți mai multă energie fizică și intelectuală. Reproșurile grave pe care s-ar putea să le faceți persoanei iubite pot înrău-tăți mult relațiile sentimentale.
Săgetător: Dimineață este posibil să vă lăsați dominat de sentimente și există riscul să deveniți melancolic. De aceea, puteți avea probleme de comunicare.
Capricorn: Sunteți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute. S-ar putea să vă schimbați programul în ultimul moment, pentru a vă ocupa de o problema urgentă a partenerului de afaceri.
Vărsător: Sunteți nemulțumit și aveți tendința de a critica pe toată lumea. În cursul dimineții, este posibil să fiți subiectiv. Vă recomandăm să nu vă ocupați de afaceri, pentru că riscați să încălcați legile.
Pești: Începeți ziua energic și plin de idei. Sunteți hotărât să duceți la bun sfârșit o activitate începută mai demult. În cursul dimineții, un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere rentabilă.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei