HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 24 August 2013 212
Berbec: Dimineață sun-teți indispus și comuni-cați mai greu cu anturajul și cu familia. Vă recomandăm să vă ordonați ideile. Spre seară s-ar putea să fiți invitat la o petrecere.
Taur: Se pare că di-mineață aveți mult de alergat, pentru a rezolva probleme legate de o moștenire. După-amiază vă pregătiți pentru o călătorie lungă împreună cu partenerul de viață.
Gemeni: S-ar putea să vi se ofere un nou loc de muncă sau să fiți promovat. Mai multe responsabilități, dar și câștigurile sunt mai mari.
Rac: S-ar putea să vă loviți de probleme finan-ciare. Nu este cazul să vă lăsați demoralizat. După-amiază vă surâde norocul. Un fost coleg vă propune o colaborare pe termen lung, din care puteți câștiga bine.
Leu: La serviciu, sun-teți încăpățânat și colaborați greu cu colegii. Fiți mai flexibil! După-amiază s-ar putea să suferiți o dezamăgire sentimentală.
Fecioara: Fiți mai precaut în afirmații! Atitu-dinea unui partener de afaceri vă nemulțumește și vă determină să deveniți impulsiv.
Balanță: Un coleg în care ați avut mare încredere vă dezamăgește profund. Vă recomandăm să fiți prudent și să nu începeți discuții în contradictoriu cu cei din jur.
Scorpion: O veste neplăcută în legătură cu o persoană apropiată vă dă peste cap tot programul. S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o călă-torie.
Săgetător: Dimineață s-ar putea să fiți bulversat din cauza unor probleme de natură sentimentală. Vă recomandăm să acordați mai mult timp activităților casnice. Puteți să vă ocupați de reparații, reamenajări etc.
Capricorn: Este posi-bil să aveți o deziluzie în dragoste. Sunteți mai emotiv decât de obicei și vă este greu să vă exprimați în mod deschis. Nu refuzați comunicarea!
Vărsător: Vă preocupă situația financiară și aveți tendința să neglijați relațiile sentimentale. Riscați ca partenerul de viață să vă reproșeze că sunteți indiferent.
Pești: Un bărbat mai în vârstă vă ajută cu sfaturi și reușiți să aplanați un conflict în familie. Nu încercați să vă rezolvați singur toate problemele!
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei