HOROSCOP

de Cuget Liber Vineri, 29 Noiembrie 2013 231
Berbec: O persoană de la locul de muncă vrea sub orice chip să îți fure ideile, așa că fii un pic mai discret. Toți cei din jur sunt uimiți de viteza cu care faci orice ți se cere și în mod clar stârnești multe invidii.
Taur: Adevărul în mod clar nu este pe placul tuturor celor din jur, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi minți pentru a le face pe plac. Fii cinstit cu cei din jur și vezi cine îți sunt prietenii adevărați.
Gemeni: Dovezile de iubire pe care le oferi par-tenerului de viață nu sunt răsplătite cu același tip de gesturi, de unde și indignarea ta. Când vei înceta să aștepți răsplată, atunci te vei bucura mai mult.
Rac: Ai nevoie de ceva mai multă mișcare pentru că aceasta îți va aduce o stare de bine. Plus că activitățile spor-tive sunt potrivite pentru socializare.
Leu: Iubirea nu este pe primul plan astăzi, deși dacă ai fi un pic mai atent în jurul tău ai observa că o persoană îți face ochi dulci. Prea cuprins de treburile de la job, nici nu ai ochi pentru familie.
Fecioară: Dacă ești nedumerit de schimbările din ultima vreme ar trebui să privești cu multă speranță înain-te pentru că începând de astăzi viața ta se dezvoltă în toate direcțiile. Cunoști persoane noi și interesante.
Balanță: Răutățile din jur te afectează mai mult de-cât ai fi crezut și tocmai din acest motiv nu ești foarte receptiv la mediul înconjurător. Te retragi rapid din discuții ca și cum nu ai nevoie să îți exprimi părerile.
Scorpion: Ca să ieși dintr-o situație încurcată ai nevoie de multă pricepere și de un mic neadevăr. Îl spui cu multă convingere, așa că cei din jur te vor crede pe cuvânt când îl spui.
Săgetător: Crezi că este momentul să te faci auzit și încerci să le spui celor de la muncă ce ar trebui făcut pentru rezolvarea problemelor. Colegii de birou îți observă nesiguranța din glas și fac nenumărate glume.
Capricorn: Faptul că prietenii tăi evoluează și tu bați pasul pe loc te face să te întrebi unde anume greșești. Tu ești singurul care poate pune lucrurile în ordine.
Vărsător: Deși de cele mai multe ori te subestimezi ai în preajmă niște persoane care văd adevăratele tale calități și chiar îți insuflă un pic de încredere în tine. Cuvintele de încurajare sunt ca un balsam pentru tine.
Pești: Speri ca o situație neplăcută să nu dureze foarte mult și de aceea nu îi dai mare importanță. Familia pare mai îngrijorată decât tine și orice ai spune nu reușești să le insufli încredere. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei