HOROSCOP

de Cuget Liber Luni, 16 Decembrie 2013 248
Berbec: Trebuie să îți negociezi poziția astăzi ceea ce te nemulțumește în mod profund. Se pare că dincolo de orice aparențe noua persoană venită în anturaj, chiar este apreciată de toată lumea.

Taur: Când ești rugat să faci ceva nu prea poți să spui nu, dar astăzi parcă toată lumea trage de tine. Ești copleșit de problemele altora și nu ai timp să te gândești la ale tale. 

Gemeni: De fiecare dată când încerci să îți contrazici partenerul se dove-dește că a avut dreptate, însă astăzi chiar ai motive serioase să nu ai încredere în intuiția lui. Ai al șaselea simți și te poți baza pe el. 

Rac: Respingeai o ac-tivitate fără să te infor-mezi, iar acum o persoană din anturaj îți deschide ochii. Parcă vezi cu alți ochi ceea ce până acum ți se părea de-a dreptul deplasat. 

Leu: Oferi o sumă de bani cu împrumut și în loc să fii mulțumit de ajutorul pe care îl oferi te temi că nu îți va fi înapoiată. Chiar dacă persoana care a strigat după ajutor nu îți este apropiată, asta nu înseam-nă că vei fi tras pe sfoară.

Fecioară: Ești invitat în oraș de niște prieteni, iar înainte de a le da un răspuns îți calculezi bugetul. Desigur că se vor face glume răutăcioase pe seama precauției tale.

Balanță: Asculți cu mare atenție sfaturile pe care le primești, dar asta nu în-seamnă că vrei neapărat să le aplici. Rămâi politicos și le mulțu-mești pentru intențiile bune.

Scorpion: Ești timid în fața unor persoane pe care abia le întâlnești și nu ești capabil să îți exprimi părerea în fața lor. De fapt, nici măcar ceea ce te deranjează nu reușești să spui, așa că nu te aștepta ca cineva să îți ghicească stările interioare.

Săgetător: Când apare o propunere de afacere imediat te grăbești să o accepți, fără să te gândești la posibilele consecințe nefaste. Unii ar spune că nu îți place să pierzi timpul.

Capricorn: Ești rugat să îți spui părerea cu privire la unele persoane și parcă nu te poți abține să nu fii răută-cios. Scuipi venin și uiți complet faptul că nici tu nu ești perfect oricât ți-ai dori acest lucru.

Vărsător: Doar pentru că vrei să pui punct unei dispute cedezi la mare parte dintre cerințele tale. Nu este o mișcare potrivită situației în care te afli

Pești: Te comporți exact ca un profesor cu cei din jur, lucru care îi cam deran-jează. Ții predici, dai sfaturi și aduci în discuție tot felul de subiecte incomode.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei