HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 26 Iulie 2014 158
Berbec: Ideile pe care le aveți astăzi vor fi foarte bine puse în practică. Trebuie să depuneți eforturi susținute și să acceptați ajutorul prietenilor.
Taur: Certurile cu partenerul de viață sunt la ordinea zilei. Relațiile cu persoana iubită se deteriorează și trebuie să apelați la ajutorul unui specialist pentru a trece de această perioadă.
Gemeni: Dificultatea de a gândi la rece situațiile care se ivesc azi vă împiedică să luați decizii bune. Ar fi indicat să faceți un repaus, după care să reluați vechile activități.
Rac: Dacă pentru unii munca este povară, tu nu te poți plânge. Ai toate șansele să duci la bun sfârșit un plan mai vechi, care te va ajuta să fii promovat.
Leu: Mii de întrebări și mii de răspunsuri. Nu știi ce să mai crezi și ce să mai speri, încerci să deslușești singur problema. Vei reuși.
Fecioara: Puteți in-vesti cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeți o pe-rioadă favorabilă, în care faceți alegeri inspirate. Puteți rezolva probleme financiare foarte dificile.
Balanță: Schimbările care survin astăzi vor fi de bun augur. Nu te speria de noul statut, te va ajuta să gândești și să planifici mai bine toate aspectele negative.
Scorpion: După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental și în relațiile sociale, ghinionul s-a dus. Iese soarele și pe strada ta.
Săgetător: Este o zi favorabilă negocierilor și comunicării. În cursul dimineții sunteți nevoit să plecați într-o călătorie în interesul familiei.
Capricorn: Vin vremurile bune pentru tine. O vacanță și o petrecere alături de prieteni, sunt soluțiile necesare pentru a-ți reintra în formă.
Vărsător: Aveți ocazia să mergeți într-o excursie cu prietenii. Ar fi bine să nu vă eschivați. Nu vă mai gândiți la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritați să vă relaxați și aveți nevoie de odihnă.
Pești: În prima parte a zilei, aveți contacte cu persoane importante, care contribuie la reușita unei afaceri. Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei