HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 25 Octombrie 2014 265
Berbec: Pe plan sentimental, s-ar putea să aveți probleme din cauza orgoliului. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă răbdare cu persoana iubită.
Taur: Dimineață nu sunteți mulțumit de nimic și aveți tendința să criticați pe toată lumea. Vă sfătuim să nu vă enervați pentru nimicuri.
Gemeni: Nu este momentul să începeți noi activități, pentru că nu sunteți într-o formă prea bună. S-ar putea să întâmpinați câteva obstacole, dar le depășiți cu bine.
Rac: Vă sfătuim să vă concentrați asupra problemelor casei. Dacă aveți ocazia să mergeți într-o vizită la prieteni, nu stați pe gânduri!
Leu: Este posibil să aveți probleme acasă, dar se pot rezolva rapid. Pentru a evita o ceartă, nu trebuie decât o vorbă bună sau gest tandru la adresa partenerului de viață.
Fecioară: Dimineață s-ar putea să fiți confuz, ceea ce vă poate afecta relațiile sentimentale. Vă recomandăm să fiți calm și să nu provocați o ceartă cu partenerul de viață.
Balanță: Nu este momentul să vă ambiționați să rezolvați singur problemele casei, pentru că s-ar putea să nu aveți succes. Acceptați ajutorul familiei!
Scorpion: Dimineață sunteți nemulțumit și nervos pentru că nu reușiți să plecați într-o excursie. Încercați să vă stăpâniți!
Săgetător: Dimineață sunteți măcinat de sentimente contradictorii, dar o femeie mai în vârstă din familie vă ajută să vi le clarificați. Vă sfătuim să vă păstrați optimismul.
Capricorn: Aveți tendința să exagerați în privința sentimentelor și a afacerilor. Vă sfătuim să fiți mai moderat, pentru că riscați să vă dezamăgiți prietenii.
Vărsător: S-ar putea să aveți o zi proastă pe plan sentimental. Aveți, însă, o mare capacitate de comunicare și puteți să depășiți toate neînțelegerile cu persoana iubită.
Pești: Dimineață este posibil să suferiți o dezamăgire pe plan sentimental, motiv pentru care sunteți indispus. Vă sfătuim să vorbiți deschis, ca să evitați neînțelegerile.
(sursa: www.eastrolog.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei