HOROSCOP

de Cuget Liber Joi, 04 Iunie 2015 211
Berbec: Amânarea nu este soluția. Este un moment prielnic pentru a face câteva schimbări în viața dumneavoastră. În prima parte a zilei, veți avea succes în afaceri.
Taur: Chestiunile personale sunt mereu ignorate pentru că proiectele începute la locul de muncă au prioritate. Vă sfătuim să profitați de această conjunctură favorabilă, pentru că puteți avea de câștigat. 
Gemeni: Luați în calcul toate inconvenientele care ar putea apărea. Dar acest aspect nu vă sperie. Puteți avea succes în activități intelectuale și aveți ocazia să vă afirmați în societate.
Rac: Când cheful de lucru este la cote mari, sunt toate șansele să duceți la bun sfârșit ceea ce vă propuneți. Vă sfătuim să acceptați sfaturile familiei și ajutorul partenerului de viață. 
Leu: Aveți oarece probleme cu banii, dar acesta este doar un aspect trecător. Puteți să vă faceți planuri pentru o călătorie și planuri de investiții pe termen lung.
Fecioară: Sunteți apreciat la adevărata valoare, ceea ce vă face să vă simțiți important. Profitați de acest aspect pentru a expune toate ideile pe care le aveți.
Balanță: Încrederea în sine vă ajută să terminați cu bine o activitate importantă, începută zilele trecute. Este momentul să culegeți roadele muncii depuse în ultima vreme.
Scorpion: Multă multă energie se întrevede azi, la orizont, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât și în relațiile parteneriale. Aveți posibilitatea să rezolvați ușor problemele de serviciu și de acasă. 
Săgetător: S-ar putea să fiți nevoit să plecați undeva de-parte, iar partenerul de viață este nefericit din această cauză. Reușiți să obțineți un aviz favorabil.
Capricorn: Aveți calități de bun organizator și se pare că nimic nu poate să vă stea în cale. Relațiile cu partenerul de viață sunt armonioa-se și petreceți clipe plăcute în familie. 
Vărsător: Dimineață aveți ocazia să încheiați un contract avantajos. Multă răbdare și consecvență, pentru că rezultatele se vor vedea mai târziu.
Pești: Șefii vă recunosc competența, dar să nu vă așteptați la aprecierea colegilor! Nu mai spuneți chiar tot ce gândiți! Cei din jur nu vor fi încântați, ci se vor simți jigniți.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei