HOROSCOP

de Cuget Liber Vineri, 17 Iulie 2015 163
Berbec: Nu mai amâna sarcinile cu adevărat importante, pentru că riști să pierzi din vedere esențialul și să te concentrezi asupra lucrurilor care nu contează foarte tare. Fii consecvent în ceea ce faci.
Taur: Ai inițiativă, este foarte adevărat, dar încearcă să mai dai și altora șansa de a-și spune cuvântul. Nu uita că până una alta lucrezi în echipă, nu individual, fapt care te va face să iei cele mai bune decizii.
Gemeni: Nu ai nici cea mai mică idee ce te așteaptă când vei ajunge acasă. Se anunță o surpriză de proporții, de aceea arzi de nerăbdare să afli ce ți s-a pregătit. Nu te poți concentra și speri foarte tare să primești acel cadou la care ai sperat mereu.
Rac: Nu te interesează ce se întâmplă în afara grupului, tu vrei ca totul să fie bine și atât. Competiția este acerbă, dar ai pregătirea necesară pentru a reuși să faci față cu bine tuturor provocărilor.
Leu: Nu ai spus ce te nemulțumește, iar acest lucru este numai și numai în defavoarea ta. Nu mai încerca la nesfârșit să te scuzi că nu te adaptezi, pentru că situația este mult mai amplă de atât.
Fecioară: Primești niște sfaturi utile, care te vor ajuta foarte mult să progresezi. Ai mare nevoie de susținerea persoanelor care se pricep în domeniul tău de lucru. Ai multe modele, dar personalitatea ta puternică te oprește să copiezi gesturile altora.
Balanță: Te-ai despărțit recent de partenerul de viață, fapt pentru care decizi să o iei de la capăt, încetul cu încetul, fără a avea remușcări. Vei întâlni, la momentul oportun, acel om care să te împlinească.
Scorpion: Decizia de a schimba câteva obiecte de decor din locuință vine la pachet cu nemulțumirea partenerului de viață. Și știai că așa se va întâmpla, dar ai riscat.
Săgetător: Iubirea este cheia pentru ca viața ta să fie una plină de fericire. Încearcă să te îndrăgostești din nou de persoana care cândva era totul pentru tine. Sentimentele adevărate nu dispar niciodată.
Capricorn: Dacă vrei să fii cel mai bun trebuie, pe lângă pregătirea zilnică, să ai repere care să te ajute să crești. În viziunea ta, nu este nevoie de prea multă implicare pentru a fi mai bun. Dar să știi că te înșeli.
Vărsător: Ai încheiat lunga serie a examenelor și rezultatul îți spune că nu ai muncit în zadar în toată această perioadă. Dacă notele tale ar fi fost mici ți-ai fi reproșat că nu ai avut grijă de propriile nevoi. Acum ai reușit, dar ai și muncit destul de mult.
Pești: Ai de rezolvat o serie de probleme și prima ta reacție este să amâni totul până vei găsi momentul oportun. Dacă vei merge pe acest principiu, vei avea de întâmpinat mult mai multe dificultăți.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei