HOROSCOP

de Cuget Liber Luni, 23 Noiembrie 2015 268
Berbec: Ești în criză de timp, pentru că vrei să termini totul foarte repede. Ai idei minunate, dar punerea lor în aplicare necesită mult mai mult timp liber decât ți-ai imaginat inițial.
Taur: Te simți în al nouălea cer, pentru că cei din jur sunt de acord cu ideile tale, chiar dacă există persoane care te și critică. Accepți totul, dar rămâi la ideea că părerile tale sunt cele mai importante.
Gemeni: Nimeni nu te scoate din starea de apatie care a pus stăpânire pe tine încă de la primele ore ale dimineții. Schimbă-ți centrul de interes, s-ar putea să fii surprins de oportunitățile care-ți ies în cale.
Rac: Ai luat-o pe un drum greșit, iar familia este prima care încearcă din toate direcțiile să te aducă acolo unde îți este locul. Cert e că, până nu te vei convinge singur că urmezi direcția rea, nu vei schimba nimic.
Leu: Te simți bine în rolul de sfătuitor, dar vei ajunge în momentul în care nu vei mai vrea să vezi pe nimeni venind spre tine să îți ceară sfaturi. Ai decis să ajuți, dar totul în limite stabilite clar. Vei avea de muncă în următoarea perioadă.
Fecioară: Ești genul de persoană care nu se întoarce din drum indiferent de situație. Deși uneori este bine să fii mai flexibil, această idee nu te încântă. Tu știi ce vrei de la bun început.
Balanță: Cântărești foarte bine situațiile cu care te confrunți, și asta înainte ca partenerul de viață să apuce să spună ceva. Datul cu părerea nu este pe placul tău și preferi să faci exact cum te taie capul.
Scorpion: Faci lucruri frumoase pentru cei din jur, fapt pentru care beneficiezi de atenția cuvenită. Totul se strică atunci când un prieten foarte bun se sucește la 180 de grade și nu îți mai validează calitățile.
Săgetător: Sunt lucruri care te miră și pe care nu le înțelegi oricât de mult te-ai străduit. Uneori, ai impresia că nu faci parte din această lume. Adevărul este că pretențiile și așteptările tale sunt ușor exagerate.
Capricorn: Vei face față cu bine acelei situații care nu te lasă nici măcar să închizi un ochi. Ai marele noroc că ajutorul venit din partea unor rude este exact ceea ce aveai nevoie, astfel încât a picat la fix.
Vărsător: Ești pus în situația de a da un răspuns rapid pentru o problemă care a apărut în ani de zile. Nu ți se pare corect și ceri timp de gândire. La urma urmei, nu ești singurul implicat în această situație.
Pești: Chiar și cei mai puternici oameni au zile mai bune și zile mai rele. În ultima perioadă, te plângi că zilele tale sunt din ce în ce mai rele. Să știi că nu ai dreptate. Nu mai analiza atât de mult ce îți lipsește, pentru că ai destul.
Taguri

Comentează știrea

Dmitri
23 noiembrie 2015
MUNCESTE INTELIGENT!

Nu uita niciun moment că cel care spune "Pot", poate, iar cel care spune "Nu sunt în stare", nu este în stare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei