Horoscop

de Cuget Liber Miercuri, 30 Martie 2016 233
Berbec: Astăzi este o zi a deciziilor inspirate. Nu te ajută imaginația, dar ai flerul necesar unei reușite. Chiar dacă ești în pană de idei, treptat această problemă se va rezolva. Este în avantajul tău să speri la mai bine. 

Taur: Ai luat o decizie crucială pentru viitorul tău, dar stai cu gândul că nu ai procedat corect. Părerile în acest caz sunt împărțite, drept urmare ar trebui să faci cum crezi tu că este mai bine. 

Gemeni: Chiar dacă presiunile celor din jur sunt prea mari, nu cedezi tentației de a face pe plac celor care te contestă. Tu ai bine întipărit în minte modelul succesului, în consecință nu te abați deloc de la drumul cel bun. 

Rac: Faci ravagii cu noua schimbare și reușești să pui câteva inimi pe jar. Cu toate astea, nimic nu se compară cu scopul tău bine definit, și anume acela de a începe o afacere proprie. 

Leu: Domeniul tău de activitate este strâns legat de o pasiune mai veche. De aceea muncești cu drag și spor. Apare o problemă cu cei care nu-ți înțeleg menirea. Încearcă să îi ignori și să nu pui la suflet. 

Fecioară: Faci pe interesantul doar de dragul de a atrage atenția unei persoane care a intrat în vizorul tău cu ceva timp în urmă. Ești plin de energie și chef de viață, de aceea realizezi multe lucruri pe care le-ai tot amânat. 

Balanță: Cu sănătatea nu stai foarte bine, pentru că astenia de primăvară își cam face de cap. Indicat ar fi să te odihnești mai mult, căci oboseala înde-lungată este motivul stării tale proaste. 

Scorpion: Ideile vin și pleacă, dar tu reușești, după multe străduințe, să intri în grațiile șefului tău. Remunerația ta este bună, iar interesul pentru proiectele noi este la cote maxime. Ai grijă cu cine te asociezi. 

Săgetător: Îți dai cu părerea într-un domeniu pe care nu-l stăpânești foarte bine, motiv pentru care agiți apele. Ar fi mai bine să stai în banca ta dacă nu vrei să fii arătat cu degetul. 

Capricorn: Ți-ai recunoscut vina și este de apreciat acest aspect. Totuși, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată. Indicat ar fi să lași orgoliul deoparte și să ceri iertate acelui om pe care l-ai cam supărat în ultima perioadă. 

Vărsător: Ești un om negativist, care găsește o problemă pentru orice. Ar trebui să lucrezi un pic la acest capitol, căci viața nu este chiar atât de grea cum te plângi tu. Cei din jur ar fi foarte bucuroși să îți schimbi atitudinea. 

PeȘti: Realizările tale pe plan profesional sunt de apreciat. Nimic nu reușește să te scoată din starea ta de fericire. Chiar dacă deranjezi cu părerile tale, nu-ți reprima cuvintele. Important este să ai curajul de a spune verde în față ce te doare.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei