Horoscop

de Cuget Liber Miercuri, 31 Mai 2017 273
Berbec: Faci compromisuri de dragul relației în care încă mai crezi cu tărie. Trebuie să îți iei inima în dinți și să vezi cum stau lucrurile de fapt.
Taur: Ești singurul care găsește rezolvare la toate pro-blemele de la locul de muncă. Ești apreciat pentru acest aspect, dar stârnești invidii printre colegi.
Gemeni: Îți asumi multe riscuri atunci când faci refe-rire la anumite persoane din anturajul tău. Unele dintre acestea îți pun tot felul de etichete de care vei afla mai devreme sau mai târziu.
Rac: Familia te susține în tot ce faci, dar nu este de ajuns pentru tine. Încerci să muncești mai mult și știi că vei reuși.
Leu: Te ghidezi foarte mult după vorbele celor din jur și uiți că, de fapt, soluția este în mâinile tale. Ar fi indicat să încerci să nu mai critici atât de des.
Fecioară: Îți ajung la ureche vești despre o persoană apropiată ție, dar nu poți sta cu mâinile în sân și te pui pe treabă. Vei încerca să investighezi singur cum stau de fapt lucrurile.
Balanță: Adevărul este dureros, dar sănătos, spune o vorbă, și vei vedea acest lucru chiar pe pielea ta. În final, te vei bucura că lucrurile au luat o asemenea întorsătură.
Scorpion: Oamenii veșnic triști și pesimiști nu sunt deloc pe placul tău, motiv pentru care îi filtrezi și îi separi până alegi tot ce e mai bun. Ai grijă să nu te trezești singur.
Săgetător: Comportamentul tău extrem de incisiv îi cam pune pe fugă pe oamenii din preajma ta. Ori te calmezi, ori nu te mai plânge în stânga și în dreapta că suferi de singurătate.
Capricorn: Ai semnat un act important și apar primele dubii referitoare la decizia luată. Nu este cazul să îți faci griji, totul este în ordine.
Vărsător: Stai excelent la capitolul finanțe, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să te pui pe cheltuit. Încearcă să fii un om mai cumpătat.
Pești: Nu ai nimic de pierdut dacă alegi să faci două lucruri deodată. Exuberanța ta va fi apreciată de șefi, care te vor promova. Se anunță o zi bună.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei