HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI

de Cuget Liber Vineri, 24 Februarie 2023 291
Berbec: Prima parte a zilei stă sub semnul alergăturii, pe când seara se anunţă de pomină. Distracţie, prieteni şi planuri de viitor. În sfârşit te simţi în largul tău, iar stresul chiar a trecut cu uşurinţă.
Taur: Eşti într-o dispoziţie proastă, dar faci tot posibilul să treci cu bine peste totul. Nu te impacienta, va trece totul cu bine. Important este că ai alături oameni de calitate, care îţi vor umple viaţa cu bucurii.
Gemeni: Prietenia cu un om pe care îl cunoşti din copilărie este pusă la grea încercare din cauza unor zvonuri lansate de un om care vă invidiază pentru legătura strânsă pe care aţi creat-o. Sfatul nostru este să iei atitudine cât mai repede.
Rac: Eşti pe punctul de a semna câteva acte care te vor îmbogăţi. Cum era de aşteptat, banii te vor face să zâmbeşti. Nu mai este un secret pentru nimeni. La tine, finanţele chiar înseamnă fericire supremă.
Leu: Nu ai secrete faţă de omul iubit, dar afli cu stupoare că el faţă de tine are cam multe lucruri pe care le ţine ascunse. Încerci să descifrezi treptat tot ce nu se leagă şi vei da de informaţii care te vor lăsa mască.
Fecioară: Ai primit o veste pe care nu ştii cum să o digeri. Nu este nici tristă, dar nici veselă. Cu toate acestea, îţi va deregla echilibrul emoţional drastic. Ai mare grijă la şocurile suferite, căci în acest mod te poţi îmbolnăvi.
Balanţă: Nu ştii să te bucuri de lucrurile mărunte şi nici măcar nu reuşeşti să îţi găseşti locul în noul colectiv. Deşi nu suferi de inadaptabilitate, nici nu eşti un om care se pliază uşor atunci când vine vorbe despre noutate.
Scorpion: Ai câteva mici probleme de sănătate, care îţi vor da peste cap planurile pe care le-ai gândit cu atât de multă iscusinţă. Sfatul nostru este să nu te superi, să nu fii trist, căci lucrurile se vor rezolva într-un mod tare ingenios.
Săgetător: Ai parte de iubire multă, dar ştii doar să primeşti. Important este să înveţi să şi dai, căci în sens contrar rişti să pierzi totul. În lumea aceasta, ceea ce dai primeşti înapoi. Este o lege a universului, care nu greşeşete niciodată.
Capricorn: Nu este nimic mai important pe lumea asta pentru tine decât familia. Şi cu toate astea nu petreci îndeajuns timp cu cei dragi. Ai mare grijă, căci va veni vremea când ţi se vor reproşa tot soiul de lucruri mai mult sau mai puţin adevărate.
Vărsător: Ai mare încredere într-un om care de-a lungul timpului ţi-a dovedit că este acolo, pentru tine, necondiţionat. Este important să faci şi tu gesturi frumoase pentru el, mai ales acum că se afla într-un impas.
Peşti: Ziua de azi începe cu o stare de nervozitate generalizată. Nu este nevoie de prea multe explicaţii, cei din jur vor da dovadă de înţelegere. Ai mare grijă la vizitele pe care le faci, nu sunt toate binevenite. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei